11. september 2001 hvor "pæne og noble" muslimske terrorrister sendte over 3000 flypassagerer, børn, kontorfolk, politi og brandfolk, i en rædselsfuld død. Stå vagt mod terror !!

BIBELEN siger om ondskaben:
Gud hader et hjerte som udtænker onde planer
afskyr hænder som udgyder uskyldiges blod.
Ordsprogenes Bog kapitel 6 vers 17 og 18
Det Gl. Testamente, for jøder, kristne og islam !


som falckredder og brandmand
Som gammel brandmand og ambulancefører hilser jeg med største respekt mine heltemodige kolleger i New York, ved denne uhyrlige katastrofe.

CITATER:


. . den værste tragedie . . ufatteligt trist . . vi vil aldrig blive de sammeTre udsagn af oprydningsarbejdere og brandmænd på "Ground Zero", stedet på Sydmanhattan hvor World Trade Center med de stolte Twin Towers stod, og 1700 ud af 3000 dræbte forsvandt sporløst - uskyldige, også børn - fra alverdens nationer, i de tre rutefly der blev brugt som levende missil, personale mødt på job i skyskraberne, og på vej i undergrundsbanens tog - foruden brandmænd og politi der var ilet til hjælp - i et aldrig set inferno af ild, støv, og forvredent stål. 19.000 "menneskedele" er fundet ved minutiøs gennemgang pr. håndkraft af 2 mill. tons materiale !Det er blevet sagt at de afskyelige fanatikere som 11. september dræbte over 3000 uskyldige, heriblandt mange børn, handlede på grund af fattigdom i de islamiske lande. Men hvis det handlede om kamp mod fattigdom kunne Osama bin Laden selv hjælpe. Han er mangemilliardær, det samme er hele hans familie, og alle de arabiske oliestater ! Arabiske ledere svømmer i luksus, mens deres folk lever i middelalderlig undertrykkelse. Er det vestens skyld ?
Dette middelalderlige hysteri og diktatur vil nogle nu overføre til os i Europa ! De er som besat af djævelen, og bruger derfor terror i deres religiøse had og misundelse mod alle andre !
Den falske påstand om "fattigdom som årsag" giver jo fremtidige terrorister et kærkomment argument !
Og disse sindssyge fanatikere MISBRUGER i virkeligheden Islam, Muhammeds liv og idealer, hans profeti og lære.
Profeten Muhammed var fredens mand som afskyede vold, og som beundrede kristne idealer, og Ærkeengelen GabrielKampen mod terrorismen mod civile, børn og uskyldige er igang, USA og Rusland og andre lande står sammen imod dette uvæsen

Kamp mod terror er lige så lidt hævn som når lægen fører kniven på operationsstuen. Det er en nødvendig indsats imod en ondskab som truer os alle. Svigter vi, baner vi vejen for terror.

Hvis USA og England ikke havde angrebet Hitler, havde Danmark - og hele Europa - stadig været besat af Nazi-Tyskland, eller også var vi blevet udslettet i en krig mellem Hitler og kommunismen !

Det skete ikke, og takket være USA's og Englands forudseenhed imod alle odds, blev kommunismen standset under krigen, midt i Europa, ellers havde kommunismens hærgende, plyndrende og voldtagende bander indtaget det meste af Europa, også Danmark !

Danmark ??? Vi havde sparet forsvaret og erklæret os "neutrale", for "der er ikke brug for hæren mere" . . det siger mange nu igen !

"Den Kolde Krig" er slut - terrorrigimet i østlandene som kostede millioner flere end tyskernes jødeforfølgelser, med Sovjetrusland som den brutale storebror der knuste frihedskampen i Ungarn og Chekoslovakiet, og skød eller minesprængte sine borgere der søgte at flygte til vesten, og bare lod dem ligge og forbløde !

Men det er heldigvis slut, takket være afdøde pave Johannes Paul II's modige indsats imod kommunismens undertrykkelse, hans rejser til Polen, til den katolske fagforeningsformand Lech Walesa i Polen, og den amerikanske præsident Ronald Reagan som kaldte østblokken "Ondskabens Emperium" og satte hårdt imod hårdt !

Disse tre, paven, og fagforeningsformanden fra skibsværftet, og den amerikanske præsident, var i kontakt, og arbejdede fælles på at støtte det polske folks oprør, mod det kommunistiske diktatur.

Vor Svend Auken kaldte Reagan "skydegal cowboy" og udenrigs minister Kjeld Olesen sagde at polakkerne skulle "tage det roligt"

Tankevækkende, at Polen blev begyndelsen til Østblokkens og kommunismens sammenbrud, ligesom Tysklands angreb på Polen blev anledningen til Anden Verdenskrig - lige efter at Hitler havde sluttet aftale med de naive "fredsbevægelser" i vesten !

De såkaldte "fredsbevægelser" har aldrig ført til fred, tværtimod ! Det var USA og NATO's opstilling af atomvåben i 1984, som svar på Sovjets SS-20 atomraketter rettet mod Europas storbyer, som førte til kommunismens fald, det har vi Gorbatjovs egne ord for, han som var Sovjets sidste præsident der så skriften på væggen !

Ronald Reagan sagde i Berlin "Mr. Gorbatjov, riv denne mur ned". Gorbatjov overtalte så Østtysklands diktator til at åbne grænsen til Vesttyskland, hvis kansler Kohl havde arbejdet på genforening

Det er også afsløret i de gamle Sovjetarkiver, at angrebsstyrker var parat til at angribe bl.a. Danmark, og at Europas fredsbevægelser de "nyttige idioter" var inspireret og betalt, af Sovjetiske spioner !

Fredsidioterne skulle påvirke folket, politikere, nyhedsmedier, undervisere osv, osv, så vi ikke nåede at gøre modstand, og de kommunistiske tropper ville overtage Danmark på en dag !

Men hvis det ikke lykkedes, stod sovjetiske atomraketter klar til at slå til direkte mod byerne København, Odense, Århus osv !

De fleste mennesker ønsker fred - men ikke bare ved at kaste alt og opgive, for så tordner ondskaben frem og vi mister friheden.

FRA BAGHDADS JUBLENDE FOLKEMÆNGDE 9. APRIL 2003:
HUMAN SHIELDS GO HOME - YOU ARE NOT WELCOME !!
(menneske skjolde rejs hjem, I er ikke velkommen ! Det irakiske folk opfattede disse freds-idioter som forrædere der bare gavnede tyrannen Saddam Hussein og hans morderiske regime)

Hvor var "fredsbevægelserne" henne, da Syrien-Jordan-Libanon-Egypten uden varsel overfaldt Israel under feltråbet: "Nu skal israelerne kastes i havet" ? - Eller da Irak førte otte års krig mod Iran, og sendte børnesoldater i døden, - eller da Irak angreb Kuwait og plyndrede og voldtog, og angreb kurdiske byer med giftgas der dræbte tusinder, heriblandt kvinder og børn?
Fredsbevægelsen er et barn af kommunistisk propaganda og løgn, derfor accepteres "den politisk rigtige" terror - selv mod børn !

Verdens dilemma er dels den vellykkede Sovjetpropaganda under den "kolde krig", og dels religionens tilbagetog i Vesten. Dette har ikke gavnet folks sanser for sandt og falsk, for godt og ondt.

Og nu er vi klar til at blive rendt overende af Islam, som anser os for nogle vantro, ureligiøse porno-narkomaner, som jo også er sandt ! Men vor gamle kristne kirke står og venter på os ! Kirken som byggede Danmark, og som vi kan takke for velfærd, omsorg, skoler og forskning, som munkene indførte. Jesus venter stadig på os, Jesus har selv prøvet alt det værste !

Vi har valget mellem at finde vore rødder og styrke familielivet, eller blive destabiliseret, terroriseret !

Angrebet på USA den 11. sept. 2001 varslede disse yderliggående fundamentalisters planer, og de udføres af "pæne unge studerende" og andre som i deres værtslande - også Danmark - har fået hjælp til uddannelse

Hvis disse pæne unge muslimer ønskede at integrere sig, som så mange andre indvandrere fra andre egne af verden, i stedet for at kritisere os , så behøvede de ikke at føle sig udenfor samfundet.

Men de må respektere at vi er et 1000 år gammelt kristent land, og hele vort samfund bygger på det !

Og vi selv må genfinde vores værdier, vore rødder, og barnetro !
At Jesus er kærlighed, og Jesus siger bare "Følg Mig"
Og det er nemt, begynd her
Verdens frie folk vil aldrig glemme denne største terror-katastrofe, og det er stadig ikke til at fatte, at den skyldtes nogle få sindssyge uhyrers udspekulerte ondskab, som PÅBERÅBER SIG KORANEN OG ISLAM, og som groft udnyttede USA's gæstfrihed !
Som førte til de værste rædselsøjeblikke i menneskehedens historie da 3900 mennesker blev udslettet, de 1500 AF DISSE BLEV TIL STØV PÅ FÅ ØJEBLIKKE - dem hvis rester trods minutiøs gennemgang af 1,8 millioner tons materiale ikke er fundet ! Folk i bygningerne, politi- og brandfolk, og børn og voksne i de kaprede rutefly. STØVET AF 1500 USKYLDIGE, KVINDER OG BØRN !TERROR ER ONDSKAB FOR ONDSKABENS SKYLD - JA, HVORNÅR STOPPER VI DENNE TERROR ?


For foden af disse stolte og elegante himmelstræbere var en stor plads omkring en vandkunst med en globus - med en fred og stilhed mellem mennesker, hvor man næsten kun hørte småfuglenes lystige kvidren !

Dette ypperste monument sank sammen, sank ind i sig selv, terroristerne troede måske at tårnene ville vælte, men det gjorde de ikke, de to 420 meter høje tårne stod fast imod de to 200 tons jetlinere, og holdt stand i 1½ time i en brand af 40 tons jetbrændstof i hvert fly. Men den tykke stålbjælkestruktur måtte naturligvis til sidst give efter for den infernalske varme, og synke sammen, synke så smukt og ydmygt ind i sig selv, - om henved ialt 4.000 uskyldige, kvinder og børn, FRA 80 LANDE OVER HELE VERDEN ! Dertil over 300 brandmænd og politi. Uhyrligt, uden fortilfælde !

Næsten samtidig styrede to andre kaprede jetlinere mod hovedstaden Washington DC. Men kun det ene nåede sit mål, Pentagon, forsvarsministeriet. Det andet endte på en mark inden det nåede sit mål, takket være passagerers offer, som kostede dem livet.

Og da disse djævle styrede de fire store rutefly mod døden, omkom 235 uskyldige flypassagerer - heriblandt 11-årige drenge og piger på rejse med deres lærere ! Tænk deres rædsel !!

Nogle passagerer nåede at kalde deres familie på mobiltelefon. En mand i et af de kaprede fly, som i mobiltelefonen af sin hustru fik at vide hvad der allerede var sket, meddelte lidt efter, at han og medpassagerer havde besluttet at overmande kaprerne, så flyet styrtede på en mark inden det nåede målet !

Hvilken "gud" opfordrer sine troende til "hellig krig" mod uskyldige, børn og kvinder på rejse i fly ?! Vores Gud, Jesu' far, er kærlighedens og tilgivelsens Gud. BIBELEN opfordrer ikke til "hellig krig" !!


Choket er endnu så voldsomt at det virker uvirkeligt, det kan ikke være sandt ! Noget så grusomt, så ødelæggende, så ondskabsfuldt, så udslettende, kan ikke ske, det er en ond drøm ! Det smerter dybt.

Alene tabet af dette byens knejsende vartegn er - for ikke at tale om de uhyrlige, frygtelige, ubærlige menneskelige lidelser og tab - også et ufatteligt, smerteligt tab ikke kun for newyorkere, men for alle fra hele verden som har færdedes her og holdt af den helt unike, ophøjede, suveræne atmosfære og ro på dette sted, - derfor en nærmest religiøs stemning som i og omkring en mægtig katedral, med tårnenes høje gotiske glaspartier i grundplanet omkring indgangene til det mægtige "kirkerum".


Men New York og Verden bliver aldrig den samme. Der ligger heri en vis anklage - også mod os selv her i vesten. Min anklage går især 20-30 år tilbage til den kolde krig, da jeg med mine to yngste drenge blev FROSSET UD AF DANSKE FOLKESKOLER fordi jeg var åbent USA-venlig og FOR Nato !
Lige efter katastrofen den 11. september 2001 stod alle danske i kø for at hylde USA, men under den kolde krig skulle man være Sovjet-venlig, og USA var fjenden - sådan er langt de fleste af Danmarks børn vokset op under den massive kommunist-propaganda, de som nu er voksne og selv har børn ! Tænker I over det ?

Mine drenge var dengang ofrene, som var nødt til at skifte skole, mens tåbelige danske forældre frøs os ud af klassen fordi vi var for NATO og USA !!

De forældre - samt nogle lærere - som opførte sig tåbeligt - hvor er I nu ? Alle I sølle forældre hvis forsømte børn skabte alle problemerne i skolen fordi I havde for travlt, alle I kommunistiske medløbere som faldt for den massive Østtyske og Sovjetkommunistiske propaganda i Radio - TV - Sport - Nyheder - skoler - gymnasier - universiteter m.v. !

En propaganda og infiltration som alle benægtede, latterliggjorde og kaldte kommunistforskrækkelse - men som nu er afsløret af de gamle sovjet-kommunistiske arkiver, i det frie Rusland og Østtyskland !

Endnu mere - konsekvensen af disse forældres og samfundets knæfald for Østblokkens propaganda og hele venstrefløjen af landsforrædere, kan i al fremtid ses i danskeres kølige holdning til religion, og til USA, vore bedste venner som reddede os ud af to verdenskrige ! Disse mennesker har med deres holdning været med til at bane vejen for denne katastrofe !

Men hele Verden har de sidste generationer været vidne til at ondskaben er tiltaget i takt med verdens velstand - og tiltagende gudløshed !! Derfor kan ingen af os sige os fri af et ansvar for det der sker !Intet kan retfærdiggøre terror - - massemord på uskyldige, handlinger så grusomme som denne !

Hvis vi forsvarer og retfærdiggør denne terror vil verden blive et uhyrligt kaos af blindt had og vold !
Vi må gøre op med os selv: Vil vi opgive vores kristne tro ? Vil vi det, står Djævelen parat til at træde i stedet for JESUS ! - Vore børn er døbt, men opgiver vi troen, forsvinder vor sans for godt og ondt, rigtigt og forkert, skønt og hæsligt ! I troløsheden og den muslimske trussel kommer ondskaben frem i mennesker, også iblandt os som vælger den vej af had og uvilje imod Jesus - altså for Djævelen !

Hadet mod den sande gamle verdenskirke - apostlen Peters kirke - den største religion med mere end en milliard troende - er stærkt, også iblandt såkaldte "præster" !
paven kan samle mægtige folkeskarer om sig Men ingen andre end paven kan samle millioner af unge og gamle omkring sig

Hadet er så stærkt at flere har forsøgt at myrde pave Johannes Paul, den polske biskop med en fortid i det krigshærgede Polen, som forældreløs, fabriksarbejder, sportsmand, digter og modstandsmand.

Had er djævelens værk - når ondskaben har fået bolig i os !


Den kristne højtid har sin "STILLE NAT, HELLIGE NAT" hvor 1½ milliard kristne betaget fejrer det nyfødte Jesusbarn. Mens muhammedanerne lærer deres børn had, kaster med sten, råber "HELLIG KRIG", sprænger bomber. HVAD ER DET FOR EN RELIGION ? Det kan ikke være samme gud som sendte Jesus, vores gode, tilgivende GUD, men DJÆVELEN hvis mål er at ødelægge Verden !

Jeg selv som gammel brandmand og ambulancefører føler naturligvis særligt for de hundreder af omkomne N.Y.firefighters, police, og andre, som ydede en helt enestående helteindsats.
En overlevende fra World Trade Centers tårne fortalte, at da han på vej ned ad nødtrappen mødte en brandmand på vej OP, og undrede sig overfor brandmanden, svarede denne "Ja, læs mit navneskilt, og husk navnet for mine efterladtes skyld" - Som kaptajnen på sit skib der ikke bringer sig i sikkerhed før ALLE ANDRE er bragt i sikkerhed ! A TRUE HERO !

Man hører stadig ord som "styrtet i grus" og "murbrokker" . . men der er langt mellem grus og murbrokker på Manhattan, hvor langt den fremherskende byggestil i generationer er stål og glas. World Trade Center var bygget helt i stålbjælker, rustfri stålbeklædning og glas. Til forskel fra f.eks The Empire State Building som også er bygget i et gitterværk af stålbjælker, men med beklædning af Indiana Limestone og granit - og forøvrigt engang har modstået et fly som fløj ind i nordsiden !

Omfanget og karakteren af et så uhyrligt grusomt terrorangreb kan kun være en krigshandling - forestil dig at Københavns rådhus, eller Christiansborg, blev jævnet med jorden i eet nu. - Og at terrorhandlingen i samme nu udslettede danske mænd, kvinder og børn i et fly, anvendt af terroristerne som levende missil ! Ville selv de mest radikale så stadig forsvare muhammedanerne ?
Katastrofen ved World Trade Center var langt værre med mange flere ofre ! Og hvordan ville vi alle reagere, på at se en rygende ruindynge som engang var det selvfølgelige syn i byen ?En delegation fra Verdens Ungdoms Dage 2002 i Canada drog med et stort trækors til "GROUND ZERO" på Manhattan, New York City, hvor World Trade Center stod, og mange tusind omkom 11. sept 2001. Herfra bar man korset de 10 kilometer op gennem Manhattan, til den katolske katedral Saint Patricks, hvor der var vigilie og gudstjeneste for de omkomne, med en fyldt katedral af hovedsageligt unge fra hele verden !over 1 milion unge samlet omkring paven i Köln  Se nyt om Verdens Ungdoms Dage i Köln 2005
Dansk mindeside om terrorangrebet med navne og profiler på de omkomne, billeder, historie, debat, statistik o.m.a., den side må du se !

Denne side fremstillet af Kjeld Holsting, Copenhagen, Denmark
K.Holsting